05.04.2009
Grendalaget har fått ny side så denne bloggen kommer ikkje til å bli oppdatert lenger.

Følg linken og bli medlem på vår nye sone på Origo!!!



Håper å gjør sona til et møtested for den flotte grenda vår.


Med Vennlig Helsing
Bjarte Steinhovden

mandag 6. oktober 2008

Tok sak(s)a i eigne hender

Magnhild Vassbotten (88) vart lei av å vente på kantklipparane til Mesta.

Fylkesvegen mellom Eikefjord og Sandvik er svingete, og langs grøftene gror det til. Som så mange andre vart Magnhild Vassbotten frå Hopen (fødd 1920) lei av å vente på at Mesta skal kome å betre sikten for dei lokale trafikantane. For andre gong i år har ho sjølv gått langs vegen med hagesaksa. Ho seier at om selja og andre lauvtre ikkje vert teke to ganger i året, så blir det høge trær etter eit par års tid.
Dugnad
"Ingen over, og knapt noen ved siden" seier Mesta i eiga blad om sin eigen innsats for å rydde kantane langs vegane i landet*. Bilistane som bruker fylkesvegen til og frå Eikefjord daglig er ikkje samde, og dei rosar derfor innsatsen til Magnhild.
- Ho er ei aktiv og frisk dame. Men det er ikkje mange som henne, så det er best at Mesta rydder kantslåtten langs vegane, for dei kan ikkje rekne med at det er så mange spreke pensjonistar på snart 90 år år som jobber dugnad langs fylkesvegane, seier Gunn Edel Steinhovden.
*Kilde: Mesta sitt blad "Refleks" nr. 7 i 2003.

Kilde Firdaposten.no og Nettavisen.no



Vert å merke seg at nettavisen har plukket denne saken å har lagt den på sin framside!! Det er usikkert kor lenge dei har linken liggende!!

Ingen kommentarer: