05.04.2009
Grendalaget har fått ny side så denne bloggen kommer ikkje til å bli oppdatert lenger.

Følg linken og bli medlem på vår nye sone på Origo!!!



Håper å gjør sona til et møtested for den flotte grenda vår.


Med Vennlig Helsing
Bjarte Steinhovden

onsdag 25. februar 2009

Origo Sone for Grenda vår!

Etter tips fra enkelte i bygda har eg sett meg inn i det dei kaller soner på Origo, og har no opprettet en Sone for Grendalaget vårt.
http://steinhovden.grendalag.origo.no/-/sandbox/show/204870
Håper vi kan få med alle til å delta på denne sonen, å kunne bruke den som en oppslagstavle og en plass kor alle kan legge inn info sjølv, etter å ha blitt medlem i Origo.
Følg linken over og bli medlem i dag!

Lokalsonene er sjølvsagt heilt gratis, og det er vertskapet, dei som opprettar sonene som fullt og heilt har kontroll, ansvar og redigeringsrett over desse. Det positive er at mens ein med tildømes ei frittståande nettside eller blogspot, som lesar må vite om at den eksisterar, blir den på Origo del av ein større atmosfære eller nettsamfunn. Då vil lesarar som er inne på samlesoner som til dømes Kystpuls.no (Firdaposten) eller fylkessona Fjordaglimt (firda.no) oppdage uttrekk av bilete og tekst frå sona (så sant ein marker for at det skal vere offentleg tilgjengeleg). I tillegg vil erfaringsmessig andre lokalsoner legge inn dykkar sone blant sine anbefalingar. Slik oppdagar både dei som bur i bygda - og andre (Firde og Firdaposten) - at det er engasjement, liv og røre i bygda.

Med Vennlig Helsing
Bjarte Steinhovden

Ingen kommentarer: